2019. december 6., péntek

Első karácsonyi sms gyűjteményem


Jégvirág költözzön

Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sokajándék szívemből kívánom, s hogy gazdagon örömökben teljen a Karácsony!

Csillagfényes álmaid válljanak valóra

Csillagfényes álmaid váljanak valóra, legyen ünnep lelkednek minden nap és óra. Kerülje a bánat örökre el házad, érjen annyi boldogság, mit ember csak kívánhat!

Kiskarácsony, nagykarácsony

Kiskarácsony, nagykarácsony, szeretetem terád szálljon, a boldogság rád találjon, bú, szenvedés köddé váljon, tiszta szívből azt kívánom: legyen boldog a barátom

Ballag a szeretet a karácsonyi fényben

Ballag a szeretet a karácsonyi fényben, megáll az ajtódban, csengetésre készen, remélem, nálad is nyitott szívre lel, a csengetésre szíved nyitottan felel!

A karácsony mást-mást jelent

A karácsony mást-mást jelent szegénynek, gazdagnak, valakik szeretnek, valakik megfagynak; ha a szereteted a családnál ma távolabbra ér el, sokat segíthet egy pokróc vagy egy meleg étel…

Teherautó dübörög ezernyi fenyővel

Teherautó dübörög ezernyi fenyővel, a mókuska beéri majd falevél-tetővel, ha sajnálod szegényt, van még mit tenni: élő fenyő helyett műfát kell venni!

Hull a hó

Hull a hó, szól a szív, a barátnőm miért nem hív? Holnap itt a karácsony, az ölembe kívánom!

Érzed ezt az illatot?

Érzed ezt az illatot? Látod a fényeket? Az angyalok küldte mosolygós éneket? A szeretet költözött be ma hozzánk, s öltöztette díszbe a fenyőfánk!

Karácsonyfa, csillagszóró

Karácsonyfa, csillagszóró, finom mákos bejgli, a nagy ünnepben szeretteit az ember nem felejti! Akármerre jársz is, én gondolok rád, s a szívemben ragyog a karácsonyfánk!


Az angyalok ma táncra kelnek, csengőn-bongón énekelnek, szeretet tölti be az utcát, teret, kellemes, boldog ünnepeket!

Egyszer egy évben

Egyszer egy évben egy téli éjjelen, mosolyog a város, és nincs semmi félelem, öleli egymást kisfiú és néni, az egész évben így kellene élni!

Karácsonykor

Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

Ahány hópihe

Ahány hópihe száll az égben, ahány fenyőfa nyög sötétben, ahány tüskét ejt le majd a fád, annyiszor csókolom, kedvesem, a szád!

Bumm, reccs

Bumm, reccs, mi ez a zaj? Asszem’ megjött a mennyből-angyal! A szobában keringett, verdesett a szárnya, csendben leszállott a karácsonyfára. A fa persze idén sem bírta el, a családom romokban ünnepel…

Karácsonyi szeretet

Karácsony a szeretet és az ajándék ünnepe, szenteste a szoba csomagokkal van tele, csillogó díszpapir, szép masnival, ékkel, és bontás után feltöltjük a kukát szeméttel.

Karácsonyra tőled

Karácsonyra tőled csak azt kívánom, legyél továbbra is ilyen jó barátom! A szívemben örök hely van neked, kellemes, boldog ünnepeket!

Gyúlnak a fények

Gyúlnak a fények, angyali ének száll tova éjnek; repül a széllel, mondd, hova ér el, hópihe szárnyán, csengő-bongó lármán, szeretetet küldve, mondd, hozzád repült be?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése