2023. november 18., szombat

10 karácsonyi sms

 1. Csillagszóró szórja fényét, kíván melegséget, békét! Angyalka száll házad felett, hogy átadjon egy üzenetet:

Kellemes, békés karácsonyt kívánok neked!

2. Kései szán fut, röppen a porhó, jégrögös úton villog a patkó. Cinke szeméről foszlik az álom, csenget a csengő itt a karácsony! Boldog ünnepeket!

3. Mikor kigyúlnak a fények, pajkos tündérek zenélnek. Huncut mosollyal egy Rád kacsint, kicsi kendőből csillámot hint. Így adja át üzenetem: kellemes ünnepeket!

4. Jégvirág költözzön mindegyik ablakba, gőzölgő kalácsból jusson az asztalra. Legyen sok ajándék, szívemből kívánom, s hogy gazdagon, örömökben teljen a karácsony.

5. Este, mikor kigyúlnak a karácsonyi fények, a gyermekkori álmok egy percre visszatérnek. Ekkor a szemekben a szeretet fénye lángol, s a gyertyafénynél még a csillag is táncol. A rohanó világban megkopnak a fények, halványak a hitek és halványak a remények. Nem szeretnék mást csak hinni a szóban, őszintén szeretni és bízni a jóban. Boldog karácsonyt!

6. Karácsonykor a világ díszbe öltözik, a szívekbe szeretet költözik, legyen a te szíved is boldog és teli, míg a világ a karácsonyt ünnepeli!

7. Szép karácsony alkalmából nem kívánok egyebet:  csendes léptetek kísérje a szeretet! Szívetekbe béke, lelketekbe nyugalom, legyetek boldogok ezen a szép karácsonyon!

8. Leszállt egy angyalka azt súgta nékem. Gondolj most azokra kik szeretnek téged. Eszembe jutottál Te és a családod Ezúton kívánok boldog karácsonyt!

9. Karácsonykor az angyalok mind a földre szállnak, térjenek be hozzád, és maradjanak nálad.

10. Hópihe-szárnyon száll az idő, ünnepi díszben áll a fenyő. Készül a bejgli, a sok jó falat, itt a karácsony a kertek alatt! Boldog karácsonyt!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése